Onderhoudsprojecten​

 

 

Website 'Opplussen' H. de Vrieslaan en Heemskerkstraathttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/opplussen-h-de-vries-en-heemskerkWebsite 'Opplussen' H. de Vrieslaan en HeemskerkstraatOnderhoudBij mutatie worden appartementen aan de Hugo de Vrieslaan en de Heemskerkstraat 'opgeplust'. Onder 'opplussen' verstaan wij het beter geschikt maken van woningen voor de doelgroep 'ouderen'.
Website 'Opplussen' Rijngaarde en Rijnpoort/Waagpoorthttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/opplussen-rijngaarde-en-rijnpoort-waagpoortWebsite 'Opplussen' Rijngaarde en Rijnpoort/WaagpoortOnderhoudBij mutatie worden appartementen aan de Rijngaarde en de Rijnpoort/Waagpoort 'opgeplust'. Onder 'opplussen' verstaan wij het beter geschikt maken van de woningen voor de doelgroep 'ouderen'.
Website Energetische maatregelen bij mutatiehttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0014-energetische-maatregelen-bij-mutatie-bodegravenWebsite Energetische maatregelen bij mutatiePlanmatig onderhoudBij opzegging van de huur en na het vrijkomen van de woning zorgen wij ervoor dat er isolatiemaatregelen worden genomen.
Website Zonnepanelen in combinatie met onderhoudsprojectenhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0072-zonnepanelen-icm-onderhoudsprojectenWebsite Zonnepanelen in combinatie met onderhoudsprojectenPlanmatig onderhoudNa het aanbrengen van isolerende maatregelen laten wij ook zonnepanelen plaatsen.
Website Vijverwijk dakrenovatiehttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0004-dakrenovatie-vijverwijkWebsite Vijverwijk dakrenovatieOnderhoudHet dak wordt compleet vervangen door nieuwe dakpannen. Aangezien het dak 'open' komt te liggen, laten wij direct isolerend plaatwerk plaatsen.
Website Nieuwerbrug energetische maatregelenhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0011-nieuwerbrug-energetische-maatregelenWebsite Nieuwerbrug energetische maatregelenOnderhoudIn deze woningen voeren we isolerende maatregelen uit.
Website Roerdomp e.o. energetische maatregelenhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0013-roerdomp-e-o-energetische-maatregelenWebsite Roerdomp e.o. energetische maatregelenOnderhoudMomenteel vindt onderzoek plaats naar mogelijkheden om de woningen beter te isoleren.
Website Geraniumstraat energetische maatregelenhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0017-geraniumstraat-energetische-maatregelenWebsite Geraniumstraat energetische maatregelenOnderhoudWij onderzoeken de mogelijkheden om de woningen beter te isoleren.
Website Eiber, Lijster en Merel energetische maatregelenhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0015-eiber-lijster-en-merel-energetische-maatregelenWebsite Eiber, Lijster en Merel energetische maatregelenOnderhoudIn deze woningen voeren wij isolerende maatregelen uit.
Website Steinenwijk energetische maatregelenhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0016-steinenwijk-energetische-maatregelenWebsite Steinenwijk energetische maatregelenOnderhoudIn deze woningen voeren we isolerende maatregelen uit.
Website Kleienburg e.o. energetische maatregelenhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0019-kleienburg-e-o-energetische-maatregelenWebsite Kleienburg e.o. energetische maatregelenOnderhoudIn deze woningen voeren we isolerende maatregelen uit.
Website Immergroen gevelonderhoudhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0018-immergroen-gevelonderhoudWebsite Immergroen gevelonderhoudOnderhoudVan deze woningen herstellen we het metsel- en voegwerk van de gevel.
Website De Bogen onderhoud (gevel, badkamer en MV aanbrengen)https://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0034-de-bogen-gevelonderhoudWebsite De Bogen onderhoud (gevel, badkamer en MV aanbrengen)OnderhoudIn de woningen vervangen we de badkamers en brengen we gelijktijdig mechanische ventilatie aan. Daarnaast vinden er schilderwerkzaamheden plaats en herstellen/vervangen we de aluminium kozijnen.
Website Ridder van Catsweg lift- en gevelonderhoudhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0039-rvcatsweg-gevelonderhoudWebsite Ridder van Catsweg lift- en gevelonderhoudOnderhoudEr vindt gevelonderhoud (schoonmaak en schilderwerk) aan de flats plaats. Daarnaast voeren we onderhoudswerkzaamheden aan de lift uit.
Website Marathonlaan (flat) gevelonderhoud vervolghttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0032-marathonlaan-(flat)-gevelonderhoud-vervolgWebsite Marathonlaan (flat) gevelonderhoud vervolgOnderhoudDe houten delen en de hekken worden geschilderd. De overige geveldelen zoals de galerij- en balkonvloeren worden gereinigd.
Website Karnemelksloot & L. van Wijngaardenstraat gevelonderhoudhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0050-karnemelksloot-lvwijngaardenstraat-gevelonderhoudWebsite Karnemelksloot & L. van Wijngaardenstraat gevelonderhoudOnderhoudDe houtendelen van deze woningen worden geverfd.
Website Riet- en Veenzoom gevelonderhoud vervolghttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0002-riet-en-veenzoom-gevelonderhoudWebsite Riet- en Veenzoom gevelonderhoud vervolgOnderhoudVervolg van de werkzaamheden, die vorig jaar gestart zijn. De houten delen krijgen een nieuwe verflaag. De buitenmuren worden opnieuw gesausd, de kunststof delen gereinigd. Slechte houten delen worden vervangen.
Website De Hoefs gevelonderhoud vervolghttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0031-de-hoefs-gevelonderhoudWebsite De Hoefs gevelonderhoud vervolgOnderhoudVerspreid over 2017 en 2018 laten wij onderhoud uitvoeren aan de gevels van de woningen aan de Noord-, Oost-, Zuid- en Westhoef.
Website K. Wilhelminaweg gevelonderhoudhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0046-kw-weg-gevelonderhoudWebsite K. Wilhelminaweg gevelonderhoudOnderhoudDe houten delen van deze woningen worden geschilderd.
Website Raaphorstpolderweg & Watergangpolderplein gevelonderhoudhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0052-raaphorstpolderweg-watergangpolderplein-gevelonderhoudWebsite Raaphorstpolderweg & Watergangpolderplein gevelonderhoudGevelonderhoudWe schilderen de houtendelen van deze woningen.
Website Koninginneweg asbestsaneringhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0056-koninginneweg-asbestsaneringWebsite Koninginneweg asbestsaneringAsbestsaneringIn deze woningen zijn de asbesthoudende materialen uit de kruipruimte verwijderd. Daarnaast zijn er isolerende maatregelen uitgevoerd.
Website Koningsmarck energetische maatregelenhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0061-koningsmarck-energetische-maatregelenWebsite Koningsmarck energetische maatregelenMilieuMozaïek Wonen onderzoekt de mogelijkheden om de woningen beter te isoleren.
Website Eengezinswoningen zonnepanelenhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0063-egw-regulier-zonnepanelenWebsite Eengezinswoningen zonnepanelenMilieuBewoners ontvangen 'gefaseerd' een aanbieding voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak van de woning.
Website Meergezinswoningen zonnepanelenhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0064-mgw-zonnepanelenWebsite Meergezinswoningen zonnepanelenMilieuOp de daken worden zonnepanelen geplaatst.
Website Led-verlichting diverse clustershttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0065-milieu-led-verlichtingWebsite Led-verlichting diverse clustersMilieu In de algemene ruimten en op de galerijen wordt led-verlichting aangebracht. Het gaat hierbij alleen om de verlichting die is aangesloten op de algemene meters.
Website Bachstraat zonnepanelenhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po18-0066-bachstraat-zonnepanelenWebsite Bachstraat zonnepanelenMilieuOok wij willen energie besparen en daarom plaatsen wij zonnepanelen op het dak van het kantoor.