Per direct te huur

Mozaïek Wonen biedt soms ook woningen aan buiten het reguliere woningtoewijzing die per direct of regelmatig te huur zijn.
Kijk in het menu van deze pagina.

Kijk voor het reguliere aanbod bij Woning huren

De Lange van Wijngaardenstraat 28

€ 677,14

Gouda - Wijk 06 Kort Haarlem - 3 kamers

Per direct beschikbaar:

https://www.woningnetregiomiddenholland.nl/Eenheiddetails/59882/11

Seniorenwoning, voor woningzoekenden van 55 jaar of ouder.

Deze seniorenwoning ligt vlak naast het historische centrum van Gouda met alle voorzieningen in de buurt. Centraal station Gouda ligt op een korte loopafstand van de woning. De huurprijs is inclusief stook- en warm en koud water voorschot.

Geschikt voor mindervaliden en rolstoel toe- en doorgankelijk. Woningzoekenden met een CIZ indicatie hebben voorrang.

Indeling woning: er zijn 2 slaapkamers en een ruime woonkamer. Er is een open keuken. Ruime badkamer met aanwezigheid van een toiletpot. Woning heeft geen balkon er is wel een gezamenlijke buitenruimte in het complex.

Houdt u er rekening mee dat tijdens het tekenen van het contract ingelogd moet worden op de website van de Belastingdienst. Dit doen we met uw inloggegevens van uw DigiD. Deze moet u dan bij u hebben.

 

Savelberghof 18

€ 631,55

Gouda - Wijk 05 Noord - 4 kamers

Per direct beschikbaar:

https://www.woningnetregiomiddenholland.nl/Eenheiddetails/59879/10

Seniorenwoning, voor woningzoekenden van 55 jaar of ouder.

De woning is zeer centraal gelegen nabij het centrum, de historische Markt, St.Janskerk, NS station, winkels en scholen. Diverse recreatiemogelijkheden zoals de Reeuwijkse plassen en veel sportaccommodaties bevinden zich tevens op korte afstand. Ook de ligging nabij het centrum zorgt dat het een levendige buurt is.

Er is een inpandige balkon. Er kan alleen elektrisch gekookt worden.

Indeling woning: er zijn 2 slaapkamers en een ruime woonkamer. Er is een open keuken. Daarnaast is er een badkamer en een aparte toilet te vinden in de woning. Er is een CV installatie en aanwezig in een aparte kast.

Bent u geïnteresseerd? Reageer dan snel op deze woning.