Lees voor
Ik zoek
Een woning
Ik zoek een woning
Per direct te huur

Mozaïek Wonen biedt soms ook woningen aan buiten het reguliere woningtoewijzing die per direct of regelmatig te huur zijn. 

​Sociale huurwoning
Sociale huurwoningen die per direct of regelmatig te huur zijn:

Tijdelijk! Sloopwoningen in Moordrecht

De jaren 50 wijk in Moordrecht wordt gesloopt en er komt nieuwbouw voor in de plaats. Tot de huizen worden gesloopt, gaan we ze tijdelijk (en per direct!) verhuren. Dit doen we via Ad Hoc beheer. Interesse? U kunt zich inschrijven via Ad Hoc.

Let op, er zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden:- Jongeren tot en met 27 jaar uit de gemeente Zuidplas - Voorrang uit de kern Moordrecht, daarna overige uit Zuidplas en vervolgens de overige woningzoekenden.

Fokuswoningen regelmatig te huur in Gouda

Fokuswoningen zijn bestemd voor mensen met een lichamelijke beperking, die onafhankelijk en zelfstandig willen wonen. Stichting Fokus regelt de toewijzing.

Om voor een Fokuswoning in aanmerking te komen, moet u op de wachtlijst bij Fokus geregistreerd staan en voldoen aan de voor hun geldende voorwaarden. Fokus kent geen leeftijdsgrens voor de wachtlijst, maar om daadwerkelijk een Fokuswoning toegewezen te krijgen dient u minimaal 18 jaar oud te zijn. U kunt samen met uw partner, gezin en/of huisdieren een Fokuswoning betrekken.

De huurprijzen voor deze woningen zijn vanaf ca. € 600,- per maand.


Vrije sector huurwoningen
Mozaïek Wonen heeft een klein aantal vrije sector woningen in Gouda, Bodegraven, Gouderak en Moordrecht. Wanneer er één van deze vrije sector woningen vrij komt voor verhuur dan wordt deze niet via Mijn DAK verhuurd. 

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in een vrije sector woning?
Mail of bel naar Mozaïek Wonen via info@mozaiekwonen.nl of (0182) 69 29 69.

En daarna?

Krijgt de woningzoekende de gelegenheid om de woning te bekijken. Daarna volgt een gesprek waarin we alle afspraken op een rij zetten en het huurcontract opstellen. Als u het contract heeft getekend, kunt u uw verhuizing in gang zetten.

Welke vrije sector huurwoningen heeft Mozaïek Wonen?

Gouda: Alleen 55+ woningen : Olivier van Noortlaan, en de Jac. P. Thijsselaan
Moordrecht: 2 eengezinswoningen aan de Westendorplaan
Bodegraven: 2 appartementen op de Koninginneweg
Gouderak: 5 eengezinswoningen aan de Dorpsstraat en Het hofje van Tom


Garages/berging
Berging te huur
Adres: Noordhoef 187 A
Oppervlakte: circa 3 bij 4 meter.
De huurprijs: 48 euro per maand.
Er is geen elektra aanwezig in de berging.

Interesse?
Stuur een e-mail naar info@mozaiekwonen.nl. 

Berging 1

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.