Lees voor
Ik zoek
Een woning

Ik zoek een woning

Per direct te huur

Mozaïek Wonen biedt soms ook woningen aan buiten het reguliere woningtoewijzing die per direct of regelmatig te huur zijn. 

​Sociale huurwoning
Sociale huurwoningen die per direct of regelmatig te huur zijn:

Tijdelijk! Sloopwoningen in Moordrecht

De jaren 50 wijk in Moordrecht wordt gesloopt en er komt nieuwbouw voor in de plaats. Tot de huizen worden gesloopt, gaan we ze tijdelijk (en per direct!) verhuren. Dit doen we via Ad Hoc beheer. Interesse? U kunt zich inschrijven via Ad Hoc.

Let op, er zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden:- Jongeren tot en met 27 jaar uit de gemeente Zuidplas - Voorrang uit de kern Moordrecht, daarna overige uit Zuidplas en vervolgens de overige woningzoekenden.

Fokuswoningen regelmatig te huur in Gouda

Fokuswoningen zijn bestemd voor mensen met een lichamelijke beperking, die onafhankelijk en zelfstandig willen wonen. Stichting Fokus regelt de toewijzing.

Om voor een Fokuswoning in aanmerking te komen, moet u op de wachtlijst bij Fokus geregistreerd staan en voldoen aan de voor hun geldende voorwaarden. Fokus kent geen leeftijdsgrens voor de wachtlijst, maar om daadwerkelijk een Fokuswoning toegewezen te krijgen dient u minimaal 18 jaar oud te zijn. U kunt samen met uw partner, gezin en/of huisdieren een Fokuswoning betrekken.

De huurprijzen voor deze woningen zijn vanaf ca. € 600,- per maand.


Vrije sector huurwoningen
Mozaïek Wonen heeft een klein aantal vrije sector woningen in Gouda, Bodegraven, Gouderak en Moordrecht. Wanneer er één van deze vrije sector woningen vrij komt voor verhuur dan wordt deze niet via WoningNet verhuurd. Doordat het aanbod zo klein is, is er voor de vrije sector woningen een wachtlijst.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in een vrije sector woning? Geef dan uw gegevens door aan het Woonservicepunt van Mozaïek Wonen via info@mozaiekwonen.nl. Wij plaatsen u dan op deze wachtlijst. Wij hebben geen zicht op de wachttijd,  dat hangt er vanaf wanneer de huur wordt opgezegd.

En daarna?

Krijgt de woningzoekende de gelegenheid om de woning te bekijken. Daarna volgt een gesprek waarin we alle afspraken op een rij zetten en het huurcontract opstellen. Als u het contract heeft getekend, kunt u uw verhuizing in gang zetten.

Wachtlijst vrije sector

Gouda: Alleen 55+ woningen : Olivier van Noortlaan, en de Jac. P. Thijsselaan
Moordrecht: 2 eengezinswoningen aan de Westendorplaan
Bodegraven: 2 appartementen op de Koninginneweg
Gouderak: 5 eengezinswoningen aan de Dorpsstraat en Het hofje van Tom


Garages
Op dit moment zijn er geen garages te huur. 

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.