Het Ouden HuisAlternate Text
Projecttype Nieuwbouw
Woningtype Appartementen
Aantal 23
Projectstatus
Projectnummer PRO-055
Projectleider Marnick Bueninck
Participatie-medewerker Marianne den Besten
Opzichter Marjolein Tegelaar
Start bouw Mei 2020
Verwachte oplevering Tweede kwartaal 2021

 


Het Ouden Huis komt aan de Vrije Nesse in Bodegraven, naast het wooncomplex voor senioren in Rijngaarde. Er komen 22 zelfstandige sociale twee- en driekamer huurappartementen met een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. 

De woningen zijn voor mensen met verpleeghuiszorg, thuiszorg en zonder zorg én drie studenten die een bijdrage willen leveren aan de gezamenlijke activiteiten. Ook is er straks een inwonende zorgverlener die ook als aanspreekpunt fungeert en de 24 uurszorg - die varieert van thuiszorg tot aan terminale zorg - coördineert. Zo woont er een mix van ouderen. Mensen wonen zelfstandig, maar met een vangnet. Hulp of gezelschap zijn dankzij de zorgdragers die er wonen altijd dichtbij. Wordt de behoefte aan zorg groter, dan is verhuizen niet nodig.

Opleverplanning
De bouw begint mei 2020, de oplevering volgt het tweede kwartaal 2021.

Eerste paal geslagen
De eerste paal is op 3 juni geslagen door Wethouder Knol
.

Interesse?
Heeft u interesse in een van de appartementen? Ga dan naar de website www.hetoudenhuis.nl. U kunt zich daar aanmelden als geïnteresseerde via 'inschrijven'. Zij doen ook de woningtoewijzing. Daar beginnen ze mee na de zomer. Iedereen die zich via Het Ouden Huis heeft aangemeld wordt daarover tijdig geïnformeerd en op de hoogte gehouden over de voortgang.

Facebook
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over deze nieuwbouw? Volg dan onze Facebookpagina.