Het Ouden HuisAlternate Text
Projecttype Nieuwbouw
Woningtype Appartementen
Aantal 23
Projectstatus
Projectnummer PRO-055
Projectleider Han van Driel
Participatie-medewerker
Opzichter
Start bouw Begin 2020
Verwachte oplevering Begin 2021

 


Het Ouden Huis komt aan de Vrije Nesse in Bodegraven, naast het wooncomplex voor senioren in Rijngaarde. Er komen 22 zelfstandige sociale twee- en driekamer huurappartementen met een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. 

De woningen zijn voor mensen met verpleeghuiszorg, thuiszorg en zonder zorg én drie studenten die in de zorg opgeleid willen worden. Ook is er straks een inwonende zorgverlener die ook als aanspreekpunt fungeert en de 24 uurszorg - die varieert van thuiszorg tot aan terminale zorg - coördineert. Zo woont er een mix van ouderen. Mensen wonen zelfstandig, maar met een vangnet. Hulp of gezelschap zijn dankzij de zorgdragers die er wonen altijd dichtbij. Wordt de behoefte aan zorg groter, dan is verhuizen niet nodig.

Opleverplanning
De bouw begint begin 2020, de oplevering volgt ruim een jaar later.

Interesse?
Heeft u interesse in Het Ouden Huis? Op de website www.hetoudenhuis.nl vindt u meer informatie en kunt u zich ook als geïnteresseerde aanmelden. U wordt dan op de hoogte gehouden van de voortgang van het project.

Vragen?
Heeft u vragen na het lezen van deze informatie, kijk dan bij de veel gestelde vragen.
Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met Mozaïek Wonen, via telefoonnummer (0182) 69 29 69 of via info@mozaiekwonen.nl.

Facebook
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over deze nieuwbouw? Volg dan onze Facebookpagina.