18 sociale huurwoningen voor starters

22-12-2022

Op 22 december ondertekenden Mozaïek Wonen en projectontwikkelaar Janssen de Jong Projectontwikkeling de turnkey-overeenkomst voor de bouw van 18 sociale huurwoningen voor starters. De woningen maken onderdeel uit van nieuwbouwplan ‘Livingstone Park’ in Gouda.

Janssen de Jong Projectontwikkeling zorgt ervoor dat de huurwoningen ontwikkeld en gerealiseerd worden, waarna Mozaïek Wonen de woningen afneemt en gaat verhuren. De 18 woningen worden in drie woonlagen gerealiseerd met een portiekingang. Op iedere woonlaag bevinden zich zes 2-kamerappartementen. De locatie vlak bij het stadscentrum van Gouda, en voldoende voorzieningen en verbindingen met het openbaar vervoer, maken de appartementen aantrekkelijk om in te wonen.

Anne ter Steege, directeur-bestuurder Mozaïek Wonen: “Mozaïek Wonen is blij met deze overeenkomst met Janssen De Jong. Een mooie manier van samenwerken zodat we meer sociale huurwoningen krijgen voor starters, dat is hard nodig.”

Livingstone Park
Op de locatie van het voormalig verpleeghuis Bloemendaal worden door Janssen de Jong ook 41 koopwoningen gerealiseerd. Deze bestaan uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Zie voor meer informatie www.bloemendaalseweggouda.nl.

Heeft u interesse in een woning?
Dan adviseren wij u om u alvast in te schrijven op WoningNet en een profiel aan te maken voor de regio Midden-Holland. Na het krijgen van de omgevingsvergunning wordt duidelijk wanneer we starten met de verhuur op WoningNet. Houd dus WoningNet en onze website goed in de gaten.