Hevige regenval

19-05-2022

Na de hevige regenval krijgen we nog steeds veel telefoontjes over schades. We doen ons uiterste best om alle spoedzaken zo snel als mogelijk op te pakken. 

Schade melden
Door de vele telefoontjes zijn we minder goed bereikbaar. We willen u daarom vragen uw schade te melden via Reparatieverzoek (zonder in te loggen) of het huurdersportaal MIJN Mozaïek, via info@mozaiekwonen.nl of via telefoonnummer 0182- 69 29 69. Als het geen spoed heeft, vragen we u nu niet te bellen maar uw schade te melden via Reparatieverzoek, of MIJN Mozaïek, via info@mozaiekwonen.nl of op een later moment te bellen.

Heeft u uw schade gemeld?
Dan hoeft u ons niet te bellen. De aannemer neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Zij stellen eerst vast welke schades voorrang krijgen en handelen eerst af waar de veiligheid in gevaar is. De aangekondigde hevige regenval maakte het helaas moeilijk voor de aannemers om op 20 mei het dak op te gaan. Het kan daardoor langer duren voordat uw schade wordt gerepareerd. We hopen op uw begrip daarvoor.