Hoogste punt bereikt voor nieuwbouw De Koploper

30-05-2024

Het nieuwbouwproject in de Goudse Spoorzone, tussen de Cinema en Rabobank, heeft eind mei haar hoogste punt bereikt. Dat vierden we natuurlijk feestelijk met iedereen die heeft bijgedragen aan dit mooie project.

Een eigen (t)huis is niet vanzelfsprekend. Veel mensen zijn op zoek naar een goede en betaalbare woning. Daarom bouwt Mozaïek Wonen in veel plaatsen sociale huurwoningen. Het nieuwbouwproject in de Goudse Spoorzone, tussen de Cinema en Rabobank, heeft eind mei haar hoogste punt bereikt. Dat vierden we natuurlijk feestelijk met iedereen die heeft bijgedragen aan dit mooie project. Mozaïek Wonen en bouwer Dura Vermeer zorgden er samen voor dat de dakvloer symbolisch gestort werd. Daarna was er tijd voor een frietje en een drankje, voor met name alle hardwerkende medewerkers die de bouw mogelijk maken.

Over De Koploper
In de Spoorzone van Gouda realiseert Mozaïek Wonen De Koploper. Dit is een woongebouw met 156 appartementen, 550m² commerciële ruimte en 50 parkeerplaatsen. De Koploper staat tussen de Rabobank en de bioscoop aan de Burgemeester Jamessingel. Mozaïek Wonen verhuurt 126 appartementen aan woningzoekenden in de sociale huursector. De overige 30 appartementen worden door zorgorganisatie Ipse de Bruggen verhuurd aan cliënten. De bouw is in november 2022 gestart en de verwachte oplevering is in juli 2024

MW Koploper Hoogste punt  17   MW Koploper Hoogste punt  07   MW Koploper Hoogste punt  01