Samen bouwen aan de toekomst van Mozaïek Wonen!

16-05-2023

Doet, denkt en praat u mee tijdens één van de twee bijeenkomsten met andere huurders en woningzoekenden? U bent daarvoor van harte uitgenodigd.

Als Mozaïek Wonen staan we voor grote opgaven. We zien onder andere een groot tekort aan woningen, de (energie) armoede en de leefbaarheid in de buurten die onder druk staat. Dat kunnen we niet alléén oplossen en ook niet allemaal. Daarin moeten we keuzes maken en zoeken we de samenwerking op. Op basis van alle inbreng tijdens verschillende bijeenkomsten schrijven we ons nieuwe Ondernemingsplan.

Twee bijeenkomsten

Doet, denkt en praat u mee tijdens één van de twee bijeenkomsten met andere huurders en woningzoekenden? U bent daarvoor van harte uitgenodigd.

 Digitale bijeenkomst
Datum en tijd: 7 juni van 19.00 – 20.30 uur.
Deelname: In de ochtend van 7 juni sturen wij u een link toe naar de Livestream. Via deze link kunt u aan de bijeenkomst deelnemen. Het beste volgt u de livestream via bijvoorbeeld uw pc, laptop of tablet.
 
Bijeenkomst op locatie

We zijn op zoek naar ongeveer 30 deelnemers.
Datum en tijd:
8 juni van 19.00 – 20.30 uur
Locatie: Gezondheidscentrum Korte Akkeren (voormalige Sacramentskerk), Constantijn Huygensstraat 121C, 2802 LV Gouda.

Wilt u vóór 1 juni laten weten of u deelneemt of aanwezig bent op 7 of 8 juni? Dat kan via onderstaande links.

We zijn benieuwd…
We willen u vragen vast na te denken over vragen als: Wat is voor u fijn wonen? Welke keuzes zou u maken voor Mozaïek Wonen? Waarin kunnen we -nog beter- samenwerken? Waar liggen er kansen? Daar zijn we nieuwsgierig naar.

Tot 7 of 8 juni!

Hartelijke groet,
Mozaïek Wonen

Anne ter Steege
directeur-bestuurder

7 juni: https://forms.gle/J6MDAnW6TFHr6dLD7

8 juni: https://forms.gle/KZx2zH1UWJzzno3VA