Blog van Ron de Haas: Wat als u het voor het zeggen heeft bij Mozaïek Wonen?

Stel, u bent voor één dag directeur van Mozaïek Wonen. Wat zou u dan doen voor de huurders? Ongetwijfeld komt er nu een gedachte bij u op. Ik ben daar nieuwsgierig naar. Daarom ga ik de komende maanden graag met u, samen met andere huurders van Mozaïek Wonen, hierover in gesprek.

Mozaïek Wonen is er voor de huidige en toekomstige huurders van onze woningen. Daar komt veel bij kijken. Het is belangrijk om te weten wat er leeft bij u als huurder als het gaat over uw woning en uw woonomgeving en wat u daarbij verwacht van Mozaïek Wonen. Dit jaar gaan wij ons ondernemingsplan voor de komende jaren bepalen. Daarin komt te staan wat we belangrijk vinden en waar we ons sterk voor gaan en kunnen maken. Is dat huurmatiging, nieuwbouw, duurzaamheid, onderhoud, leefbaarheid in de buurt, dienstverlening, enzovoort?

Ik luister graag hoe u daar als huurder vanuit uw ervaring en woonbeleving over denkt. Wij kunnen alleen maar de juiste dingen doen als we de behoeften en wensen van onze huurders kennen. Ik nodig u daarom uit om u aan te melden voor een huurdersgesprek. Zie kader 'Meld u aan!' in Krant van Mozaïek. Ook andere medewerkers van Mozaïek Wonen zijn daarbij aanwezig. 

Bent u nog geen huurder, maar u wilt gaan huren (en misschien staat u al ingeschreven als woningzoekende bij Woningnet), dan kom ik ook graag met u in gesprek. Waar loopt u tegenaan en wat verlangt u van Mozaïek Wonen?

Graag ontmoet en spreek ik u -samen met mijn collega's van Mozaïek Wonen- tijdens één van de huurdersbijeenkomsten in de komende maanden. Ik ben erg benieuwd naar wat u zou besluiten  wanneer u het voor één dag voor het zeggen heeft.

 

Ron de Haas
directeur-bestuurder Mozaïek Wonen

Wilt u op deze column reageren?

Stuur dan een e-mail naar directiesecretariaat@mozaiekwonen.nl