Doe mee met de dag van het huren

Op zaterdag 6 oktober doet Mozaïek Wonen mee met de Dag van het Huren. Huurders en medewerkers van Mozaïek Wonen gaan op die dag samen aan de slag voor een prettige leefomgeving. 

Dag van het Huren
Op de Dag van het Huren zijn er in het hele land activiteiten voor huurders die in het teken staan van ontmoeting en verbinding. We nodigen daarom alle huurders van Mozaïek Wonen uit om zaterdag 6 oktober van 10.00 tot 15.00 uur mee te doen. Samen gaan we in Gouda, Bodegraven, Nieuwerbrug en Moordrecht verschillende projecten oppakken die bijdragen aan een leefbare buurt. Aan de huurders vragen we ideeën voor projecten aan te leveren. Denk hierbij aan het aanbrengen van meer groen in de wijk, het verwijderen van onkruid of het schoonmaken van de galerij.

Bent u een huurder met een leuk idee?
Laat ons dit alstublieft weten! Medewerkers van Mozaïek Wonen willen samen met een groep buurtbewoners aan de slag gaan voor uw complex of buurt. Het project moet voldoende werk zijn voor minimaal vijf bewoners en vijf medewerkers. Daarnaast moet het binnen vier uur kunnen worden uitgevoerd.

Deel uw ideeën door:

- een brief te sturen naar Bachstraat 1, 2807 HZ Gouda;
- een email te sturen naar info@mozaiekwonen.nl ;
- bijgaand antwoordformulier  in te vullen en naar ons te sturen of mailen;
- te bellen naar (0182) 69 29 69;
- in gesprek te gaan met een medewerker van Mozaïek Wonen bij u in de buurt.

We zien uw ideeën graag tegemoet!

Scholieren van de Goudse Scholengemeenschap GsG Leo Vroman waren samen met huismeesters aan de slag bij bewoners van de Hoefs in Gouda. Een mooi voorbeeld hoe je met elkaar zorgt voor een leefbare buurt.