De nieuwe naam van het Leefbaarheidsfonds!

We hebben een winnaar!

'Trots Op je Buurt Fonds', vanaf nu de nieuwe naam van het 'Leefbaarheidsfonds', heeft met 76 stemmen gewonnen! De bedenkster is Ellen uit Bodegraven. Zij kreeg een bos bloemen, een VVV-bon en een 'Trots Op je Buurt Fonds'-cheque ter waarde van € 250,-. Andere suggesties waren 'Samen Sterk Buurtbudget' (68 stemmen) en 'Bewoners Buurt Budget' (39 stemmen). Alle inzenders en stemmers hartelijk bedankt. We zijn blij met deze nieuwe naam!

"Ik ben er echt even voor gaan zitten." Vertelt Ellen. "Ik vind het leuk om dingen te bedenken, een tijd geleden had ik ook de naam voor een zwembad bedacht! Het zou ook handig zijn als het nog makkelijker wordt om een idee in te dienen, bijvoorbeeld via een centraal punt zoals de bewonerscommissie." En wat gaat ze doen met het prijzengeld? "De waardebon wil ik graag besteden aan het opknappen van het hofje waar ik woon, bloembakken neerzetten misschien, en de tuin gezelliger maken!"

Heb jij ook een leuk idee en kun je ons fonds daar goed voor gebruiken? Dien je verzoek in via https://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/leefbaarheid/trots-op-je-buurt-fonds

Trots Op je Buurt Fonds.jpg