Eerste twee van de zes tablets verloot!

Als u zich registreert bij het huurdersportaal MIJN Mozaïek, maakt u kans op één van de zes gloednieuwe Samsung Galaxy Tab A tablets! De eerste twee van de zes tablets zijn eind mei verloot onder de geregistreerden van groep 1. Mevrouw Van der Wind en meneer en mevrouw Louwers zijn de gelukkige winnaars. Half juni verloot Mozaïek Wonen de volgende twee onder groep 2 en eind juni de laatste twee onder groep 3.

Inloggegevens
Om de invoering van het huurdersportaal soepel te laten verlopen, verstuurt Mozaïek Wonen de brieven met de inloggegevens voor MIJN Mozaïek niet aan alle huurders tegelijk, maar gefaseerd in drie groepen.
Groep 1: Bodegraven en Nieuwerbrug en de wijk Plaswijck in Gouda;
Groep 2: Gouda, de wijken Noord, Achterwillens, Kort Haarlem, Oost, Goverwelle en  Stolwijkersluis;
Groep 3: Gouda, de wijken Bloemendaal, Oostpolder, Nieuwe Park, Binnenstad, Korte Akkeren en Moordrecht.
Groep 1 en 2 hebben de brieven inmiddels ontvangen. Groep 3 ontvangt de brieven begin juni.

Begin mei is het huurdersportaal MIJN Mozaïek live gegaan op de nieuwe website van Mozaïek Wonen. Nog geen maand later zijn er al meer dan 1100 huurders die zich hebben geregistreerd en hun zaken online regelen. Dat is een heel mooi aantal! Op naar de 2000.

Geen computer? Geen nood!
Het huurdersportaal MIJN Mozaïek is een mooie toevoeging aan de huidige dienstverlening van Mozaïek Wonen. Huurders die geen computer hebben kunnen ons nog steeds bellen of langskomen op één van de vestigingskantoren.