Energiecoaches gezocht

Mozaïek Wonen wil dat haar huurders een persoonlijk advies kunnen krijgen hoe zij zo veel mogelijk geld kunnen besparen op de energierekening. Daarvoor is Mozaïek Wonen op zoek naar energiecoaches.

De coaches gaan deze winter op afspraak langs bij huurders van Mozaïek Wonen die graag een energieadvies willen.  De coaches adviseren de huurders hoe zij energie en daarmee geld kunnen besparen door hun gedrag een klein beetje aan te passen. Een huishouden kan al snel 10% besparen op zijn energierekening, ofwel gemiddeld zo’n 100 tot 200 euro per jaar, puur door gedragsmaatregelen. De besparing op energiekosten is bovendien goed voor het milieu.

Heeft u interesse om energiecoach te worden?
U hoeft nog niets van energie te weten, maar u moet het wel leuk vinden om meer te weten over energie besparen. U krijgt namelijk eerst een opleiding van drie (korte) dagen, zodat u als deskundige vrijwilliger op pad kunt. Op 26 oktober aanstaande is er een informatiebijeenkomst waarin we precies uitleggen wat we van u verwachten en hoe het energieadvies er uit ziet.  De informatiebijeenkomst is van 11.00 tot 12.00 uur bij Mozaïek Wonen, Bachstraat 1 te Gouda.

Heeft u interesse? Geef u dan op via energiecoaches@mozaiekwonen.nl