Weer twee tablets uitgereikt!

Als u zich registreert bij het huurdersportaal MIJN Mozaïek, maakt u kans op één van de zes gloednieuwe Samsung Galaxy Tab A tablets! Vandaag hebben we weer twee tablets verloot. Deze keer onder de geregistreerden van groep 2. Meneer Van Klaveren en familie Rasidin zijn de gelukkige winnaars. De eerste twee van de zes tablets zijn eind mei verloot.  Eind juni verloten we de laatste twee tablets onder de geregistreerden van groep 3. Inloggegevens
Om de invoering van het huurdersportaal soepel te laten verlopen, heeft Mozaïek Wonen de brieven met de inloggegevens voor MIJN Mozaïek niet aan alle huurders tegelijk verstuurd, maar gefaseerd in drie groepen.
Groep 1: Bodegraven en Nieuwerbrug en de wijk Plaswijck in Gouda;
Groep 2: Gouda, de wijken Noord, Achterwillens, Kort Haarlem, Oost, Goverwelle en  Stolwijkersluis;
Groep 3: Gouda, de wijken Bloemendaal, Oostpolder, Nieuwe Park, Binnenstad, Korte Akkeren en Moordrecht.

Inmiddels hebben alle drie de groepen de brieven ontvangen.

Begin mei is het huurdersportaal MIJN Mozaïek live gegaan op de nieuwe website van Mozaïek Wonen. Nu zijn er al meer dan 1800 huurders die zich hebben geregistreerd zodat ze  hun zaken online kunnen regelen. Dat is een heel mooi aantal!

Geen computer? Geen nood!
Het huurdersportaal MIJN Mozaïek is een mooie toevoeging aan de huidige dienstverlening van Mozaïek Wonen. Huurders die geen computer hebben kunnen ons nog steeds bellen of langskomen op één van de vestigingskantoren.