Mozaïek Wonen bouwt appartementen in Weideveld

Mozaïek Wonen gaat 23 sociale huurappartementen bouwen in de wijk Weideveld in Bodegraven. Vandaag is de overeenkomst getekend met de ontwikkelende bouwer Van Wijnen Stolwijk.

Ron de Haas, directeur-bestuurder Mozaïek Wonen: “De bouw van de driekamerappartementen zorgt voor een betere slaagkans van woningzoekenden met kleine huishoudens. Er is veel vraag naar deze sociale huurwoningen, ook in Bodegraven”.  Theo Rook, regiodirecteur Van Wijnen West: “Met de realisatie van deze appartementen leveren we een bijdrage aan betaalbaar wonen.”

Na uitwerking van het ontwerp van Inbo architecten, gaat Mozaïek Wonen eind april de omgevingsvergunning aanvragen. Voor die tijd worden de omwonenden over de bouwplannen geïnformeerd.

Mozaïek Wonen adviseert woningzoekenden die geïnteresseerd zijn in één van deze appartementen om het woningaanbod op de website www.woningnet.nl in de gaten te houden of voor meer informatie te kijken op www.mozaiekwonen.nl. De planning is dat voor de zomer de eerste paal wordt geslagen, dat einde van dit jaar de verhuur start en dat begin 2018 de bouw gereed is.

 Artist impression van Inbo architecten