Nieuwbouwprojecten

 

 

Website Nieuw Rijngaardehttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-zoek-een-woning/woning-huren/nieuwbouwprojecten/nieuw-rijngaardeWebsite Nieuw RijngaardeNieuwbouwOntwikkeling van 43 levensloopbestendige driekamer appartementen. In de Dronenwijk naast de Rijngaarde.
Website Graafse Waard DMShttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-zoek-een-woning/woning-huren/nieuwbouwprojecten/graafse-waard-dmsWebsite Graafse Waard DMSNieuwbouwNieuwbouw ontwikkeling van 3 blokken van totaal 27 eengezinswoningen aan de Koninginneweg te Bodegraven.
Website Kloosterveste (Agnietenstraat )https://www.mozaiekwonen.nl/ik-zoek-een-woning/woning-huren/nieuwbouwprojecten/agnietenstraatWebsite Kloosterveste (Agnietenstraat )Transformatie kantoor tot woningenTransformatie kantoorruimte boven de winkels van de Nieuwe Marktpassage. In grote variëren van een kleine 40 tot een enkele woning van ruim 80 vierkante meter.
Website Nieuw Weideveldhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-zoek-een-woning/woning-huren/nieuwbouwprojecten/weideveldWebsite Nieuw WeideveldNieuwbouw 23 appartementen AkkermuntOntwikkeling van 23 appartementen waarvan er 13 nul-op-de-meter (NOM) zijn in de wijk Weideveld te bodegraven.