​Onderhoudsprojecten​

 

 

Website 'Opplussen' H. de Vrieslaan en Heemskerkstraathttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/opplussen-h-de-vries-en-heemskerkWebsite 'Opplussen' H. de Vrieslaan en HeemskerkstraatOnderhoudBij mutatie worden appartementen aan de Hugo de Vrieslaan en de Heemskerkstraat 'opgeplust'. Onder 'opplussen' verstaan wij het beter geschikt maken van woningen voor de doelgroep 'ouderen'.
Website 'Opplussen' Rijngaarde en Rijnpoort/Waagpoorthttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/opplussen-rijngaarde-en-rijnpoort-waagpoortWebsite 'Opplussen' Rijngaarde en Rijnpoort/WaagpoortOnderhoudBij mutatie worden appartementen aan de Rijngaarde en de Rijnpoort/Waagpoort 'opgeplust'. Onder 'opplussen' verstaan wij het beter geschikt maken van de woningen voor de doelgroep 'ouderen'.
Website Isoleren Immergroenhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po17-0002-isoleren-immergroenWebsite Isoleren ImmergroenOnderhoudMomenteel vindt onderzoek plaats naar mogelijkheden om de woningen beter te isoleren. De gevels worden nageïsoleerd en we plaatsen isolatiematerialen op zolder en onder de vloer.
Website Isoleren Koninginneweghttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po17-0005-isoleren-koninginnewegWebsite Isoleren KoninginnewegOnderhoudMomenteel vindt onderzoek plaats naar mogelijkheden om de woningen beter te isoleren.
Website Isoleren B. Bruntstraat / Hoge Rijkdijkhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po17-0006-isoleren-b-bruntstraat-hoge-rijndijkWebsite Isoleren B. Bruntstraat / Hoge RijkdijkOnderhoudMomenteel vindt onderzoek plaats naar mogelijkheden om de woningen beter te isoleren.
Website Isoleren Graaf Lodewijkstraathttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po17-0007-isoleren-graaf-lodewijkstraatWebsite Isoleren Graaf LodewijkstraatOnderhoudMomenteel vindt onderzoek plaats naar mogelijkheden om de woningen beter te isoleren.
Website Vervangen individuele CV-ketelshttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po17-0010-vervangen-indiv-cvketelsWebsite Vervangen individuele CV-ketelsOnderhoudMozaïek Wonen vervangt doorlopend individuele ketels die aan het einde van de levensduur zijn. Onze woningen in Gouda, Bodegraven en Moordrecht krijgen dan een nieuwe energiezuinige hoogrendementsketel.
Website Onderhoud mechanische ventilatie systemenhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po17-0012-onderhoud-mvWebsite Onderhoud mechanische ventilatie systemenOnderhoudIn diverse clusters vindt onderhoud aan de mechanische ventilatie plaats. Daarbij wordt de motor gecontroleerd, gereinigd en zonodig vervangen. Ook de buizen worden aan de binnenzijde met borstels gereinigd.
Website Vervangen dak Houtmansgrachthttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po17-0013-vervangen-dak-houtmansgrachtWebsite Vervangen dak HoutmansgrachtOnderhoudDe huidige grijze kunststof dakbedekking vervangen we door nieuwe bitumen dakbedekking.
Website Gevelonderhoud Riet- en Veenzoomhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po17-0015-gevelonderhoud-riet-en-veenzoomWebsite Gevelonderhoud Riet- en VeenzoomOnderhoudDe werkzaamheden voor deze 257 woningen worden verspreid in 2017 en 2018 uitgevoerd. De houten delen krijgen een nieuwe verflaag. De buitenmuren worden opnieuw gesausd, de kunststof delen gereinigd. Slechte houten delen worden vervangen.
Website Gevelonderhoud De Hoefshttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po17-0017-gevelonderhoud-en-galerij-de-hoefsWebsite Gevelonderhoud De HoefsOnderhoudVerspreid over 2017 en 2018 laten wij onderhoud uitvoeren aan de gevels van de woningen aan de Noord-, Oost-, Zuid- en Westhoef.
Website Vervangen daken Burgen en Lustenhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po17-0018-vervangen-daken-burgen-en-lustenWebsite Vervangen daken Burgen en LustenOnderhoudVan drie woonblokken hebben wij de 'slechte' dakbedekking laten vervangen.
Website Gevelonderhoud Estafetteweg/Olympiadepleinhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po17-0022-gevelonderhoud-estafetteweg-olympiadepleinWebsite Gevelonderhoud Estafetteweg/OlympiadepleinOnderhoudDe houten delen worden geschilderd en de betonnen plafonds van de galerijen en de balkons gesausd. De overige geveldelen zoals de balkonhekken en ballustrades worden gereinigd.
Website Gevelonderhoud Marathonlaan e.o.https://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po17-0043-gevelonderhoud-marathonlaan-e-oWebsite Gevelonderhoud Marathonlaan e.o.OnderhoudDe houten delen en de hekken worden geschilderd. De overige geveldelen zoals de galerij- en balkonvloeren worden gereinigd.
Website Gevelonderhoud W. van Halllaanhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po17-0048-gevelonderhoud-wvhalllaanWebsite Gevelonderhoud W. van HalllaanOnderhoudNa de isolatiewerkzaamheden van vorig jaar vindt dit jaar onderhoud aan de gevel plaats. De houten delen en de hekken worden geschilderd. De overige geveldelen zoals de galerij- en balkonvloeren worden gereinigd.
Website Gevelonderhoud All Electrichttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po17-0050-gevelonderhoud-all-electricWebsite Gevelonderhoud All ElectricOnderhoudDe houten kozijnen, ramen en deuren worden geschilderd en de kunststof panelen gereinigd.
Website Gevelonderhoud Zwaluw/Hoornbladhttps://www.mozaiekwonen.nl/ik-ben-huurder/onderhoud/onderhoudsprojecten/po17-0052-gevelonderhoud-zwaluw-hoornbladWebsite Gevelonderhoud Zwaluw/HoornbladOnderhoudMozaïek Wonen heeft dit jaar in de planning om de houten deuren, ramen en kozijnen te laten schideren. Daarnaast vinden er reinigingswerkzaamheden plaats.