​Utility Provider

Mozaïek Wonen werkt samen met Utility Provider. Utility Provider is een organisatie die samenwerkt met energie aanbieders, regionale kabelbedrijven en adsl aanbieders. Zij regelen voor de consument kosteloos de nutsvoorzieningen of verhuizen huidige contracten naar de op dat moment beste en goedkoopste aanbieders.

Betaalbaarheid
Mozaïek Wonen vindt de betaalbaarheid van wonen voor de huurder heel belangrijk en werkt daarom samen met Utility Provider. Huurders van Mozaïek Wonen kunnen gebruik maken van de diensten van Utility Provider en zo besparen op hun woonlasten.

Goede service en scherp aanbod voor huurder
Bij het betrekken van een nieuwe woning heeft een huurder veel dingen om te regelen. Dan is het prettig als de nutsvoorzieningen gemakkelijk en onafhankelijk worden geregeld. De huurder wenst natuurlijk een goede service en scherp aanbod. De huurder hoeft zich nergens in te verdiepen omdat Utility Provider per maand de beste en goedkoopste aanbieders selecteert. Utility Provider meldt de huurder aan bij het waterbedrijf, de energieleverancier en de internet-aanbieder naar keuze of zij zetten de contracten om naar het nieuwe adres. Huidige huurders kunnen zelf contact opnemen met Utility Provider. 

Bespaarbox
Na het sluiten van een contract ontvangt de huurder een gratis bespaarbox met tien handige tools ter waarde van € 75,-. De box kan al snel een besparing opleveren op de energiekosten van € 150,- per jaar.