Bouwveld 14 Westergouwe

Projecttype Nieuwbouw
Woningtype Sociale huurwoningen
Aantal 46 appartementen
Projectstatus In voorbereiding
Projectnummer PROJ-069
Projectleider Marlyssa Sonderen
Medewerker sociaal beheer
Opzichter
Start bouw Najaar 2023
Verwachte oplevering Begin 2025

In Westergouwe werken we aan het nieuwbouwproject 'Bouwveld 14 Westergouwe'.

Dit appartementencomplex is onderdeel van de Noordelijke omranding van Westergouwe. Het gebouw is opgebouwd uit 7 lagen en bevat in totaal 46 appartementen, die allemaal in het sociale segment worden verhuurd. Het zijn voornamelijk 3-kamerappartementen van circa 70m2 en er zijn enkele 2-kamerappartementen van circa 50m2. Het gebouw krijgt een stedelijke uitstraling met verwijzingen naar de historische pakhuizen uit het centrum van Gouda.

Beeldkwaliteitsplan
De architectuur van de woongebouwen gaan verwijzen naar de historische pakhuizen in het centrum van Gouda

Planning
We hebben aannemer Trebbe geselecteerd voor de ontwikkeling en realisatie van het appartementencomplex. Trebbe gaat aan de slag met de uitwerking van het ontwerp van het gebouw. We verwachten in de 2e helft van 2023 te kunnen starten met de bouw. De geplande oplevering is aan het begin van 2025.

Interesse?
Heeft u interesse in een woning? Dan adviseren wij u om u alvast in te schrijven op WoningNet en een profiel aan te maken voor de regio Midden-Holland. De kosten zijn eenmalig €23,-. Ongeveer drie maanden voor de oplevering van de woningen starten we de verhuur. Dan plaatsen we de woningen op WoningNet. U moet dan zelf reageren op één van de woningen.
Houd dus WoningNet goed in de gaten.

Op de hoogte
Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van dit nieuwbouwproject? Mail dan uw naam en adres naar info@mozaiekwonen.nl. Dan houden we u op de hoogte. Let op! Dit betekent niet dat u in aanmerking komt voor een woning. U moet nog steeds zelf reageren via WoningNet.  U kunt het nieuws ook volgen op onze website en Facebook.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.