Het Ouden Huis - Bouwveld 9 Westergouwe

Projecttype Nieuwbouw
Woningtype Sociale huurwoningen
Aantal 53 appartementen incl buurthuis
Projectstatus In voorbereiding
Projectnummer PROJ-065
Projectleider Dico Dullemond
Medewerker sociaal beheer
Opzichter
Start bouw Najaar 2023
Verwachte oplevering Medio 2025

Mozaïek Wonen en het Ouden huis werken samen aan het nieuwbouwproject in Westergouwe ‘het Ouden huis bouwveld 9’.

Dit is een woonzorgconcept dat senioren in staat stelt langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er komen 42 zelfstandige appartementen voor senioren en één appartement voor 5 zorgstudenten. De bewoners kunnen gebruikmaken van een gemeenschappelijke woonkamer en keuken op de begane grond. Op de begane grond komt ook een buurtvoorziening, welke wordt geëxploiteerd door maatschappelijke organisatie Kwadraad. Tot slot komen er 10 studio's voor jongeren. Sommige van de jongeren kunnen een lichte zorgvraag hebben. Alle woningen worden in het sociale segment verhuurd. Het gebouw krijgt een eigen parkeervoorziening.

Dit appartementencomplex bevindt zich in de parkachtige en autoluwe omgeving in het sociale hart van de derde fase van Westergouwe. 

Beeldkwaliteitsplan
De architectuur van de woongebouwen is omschreven in het beeld kwaliteitsplan van Westergouwe deel II.

Planning
We zijn bezig met het selecteren van een aannemer, zodat we in het najaar van 2022 kunnen starten met de uitwerking van het ontwerp.

Interesse?
Heeft u interesse in een woning? Dan adviseren wij u om u alvast in te schrijven op WoningNet en een profiel aan te maken voor de regio Midden-Holland. De kosten zijn eenmalig €23,-. Ongeveer drie maanden voor de oplevering van de woningen starten we de verhuur. Dan plaatsen we de woningen op WoningNet. U moet dan zelf reageren op één van de woningen.
Houd dus WoningNet goed in de gaten.

Op de hoogte
Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van dit nieuwbouwproject? Mail dan uw naam en adres naar info@mozaiekwonen.nl. Dan houden we u op de hoogte. Let op! Dit betekent niet dat u in aanmerking komt voor een woning. U moet nog steeds zelf reageren via WoningNet.  U kunt het nieuws ook volgen op onze website en Facebook.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.