Bouwveld 9 Westergouwe

Projecttype Nieuwbouw
Woningtype Sociale huurwoningen
Aantal 53 appartementen incl buurthuis
Projectstatus In voorbereiding
Projectnummer PROJ-065
Projectleider Dico Dullemond
Medewerker sociaal beheer
Opzichter
Start bouw Najaar 2023
Verwachte oplevering Medio 2025

Mozaïek Wonen en het Oudenhuis werken samen aan het nieuwbouwproject in Westergouwe ‘het Oudenhuis blok 9’. Het Oudenhuis is een woonzorg concept waarin 42 zelfstandige appartementen en één appartement voor 5 zorgstudenten worden gerealiseerd. In het Oudenhuis is ook een gezamenlijke woonkamer en keuken voor de bewoners.

Naast de senioren woningen zijn er 10 studio's voor jongeren. Sommige van de jongeren kunnen een lichte zorgvraag hebben. In het Oudenhuis is er een buurthuis die door Kwadraad wordt geëxploiteerd. 

Beeldkwaliteitsplan
De architectuur van de woongebouwen is omschreven in het beeld kwaliteitsplan van westergouwe deel II.

Planning
We zijn bezig met het selecteren van een aannemer, zodat we in het najaar van 2022 kunnen starten met de uitwerking van het ontwerp.

Interesse?
Heeft u interesse in een woning? Dan adviseren wij u om u alvast in te schrijven op WoningNet en een profiel aan te maken voor de regio Midden-Holland. De kosten zijn eenmalig €23,-. Ongeveer drie maanden voor de oplevering van de woningen starten we de verhuur. Dan plaatsen we de woningen op WoningNet. U moet dan zelf reageren op één van de woningen.
Houd dus WoningNet goed in de gaten.

Op de hoogte
Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van dit nieuwbouwproject? Mail dan uw naam en adres naar info@mozaiekwonen.nl. Dan houden we u op de hoogte. Let op! Dit betekent niet dat u in aanmerking komt voor een woning. U moet nog steeds zelf reageren via WoningNet.  U kunt het nieuws ook volgen op onze website en Facebook.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.