De Jan Ligthartlocatie

Projecttype Nieuwbouwproject
Woningtype Appartementen
Aantal

24 appartementen en multifunctionele ruimte

Projectstatus

In voorbereiding

Projectnummer

PROJ-056

Projectleider

Jan Wildschut

Medewerker sociaal beheer

n.t.b.

Opzichter Peter Kasbergen
Start bouw Eind 2023
Verwachte oplevering Eind 2024

Tussen de Prins Hendrikstraat, Westerkade en Snoystraat en Eerste Schoolstraat wordt dit nieuwe appartementencomplex gebouwd. Het is onderdeel (en praktische afronding) van de wijkontwikkeling Korte Akkeren. Het oude gebouw van de Jan Ligthartschool dat er ooit stond is gesloopt. Op dit moment is er nog geen vast ontwerp. De gemeente Gouda en Mozaïek Wonen zijn bezig met de planuitwerking van het bouwkundige model. In 2021 is een deel van het plangebied nog in gebruik als tijdelijk parkeerterrein. Deze zal in 2022 worden opgeheven.

Begin 2023 wordt er een start gemaakt met het ontwerp bestemmingsplan.

Woningen

Er worden 24 appartementen gebouwd. 

Interesse?
Heeft u interesse in een woning? Dan adviseren wij u om u alvast in te schrijven op WoningNet en een profiel aan te maken voor de regio Midden-Holland. De kosten zijn eenmalig €23,-. Ongeveer drie maanden voor de oplevering van de woningen starten we met de toewijzing van de woningen. Dan plaatsen we de woningen op WoningNet. U moet dan zelf reageren op één van de woningen. Houd dus WoningNet goed in de gaten.

Op de hoogte
Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van dit nieuwbouwproject? Houd dan onze website in de gaten: www.nieuwbouwjanligthart.nl.  Let op! Dit betekent niet dat u in aanmerking komt voor een woning. U moet nog steeds zelf reageren via WoningNet.