Livingstonelaan

Projecttype Nieuwbouw
Woningtype Sociale huurwoningen
Aantal 18 woningen
Projectstatus In voorbereiding
Projectnummer PROJ-063
Projectleider Marnick Bueninck
Medewerker sociaal beheer
Opzichter
Start bouw
Verwachte oplevering

Projectontwikkelaar Janssen de Jong Projectontwikkeling bouwt 18 sociale huurwoningen voor starters in het ‘Livingstone Park’ in Gouda. Zij zorgen ervoor dat de huurwoningen ontwikkeld en gerealiseerd worden, waarna Mozaïek Wonen de woningen afneemt en gaat verhuren.

Het bouwplan
De 18 woningen worden in drie woonlagen gerealiseerd met een portiekingang. Op iedere woonlaag bevinden zich zes 2-kamerappartementen. De locatie vlak bij het stadscentrum van Gouda, en voldoende voorzieningen en verbindingen met het openbaar vervoer, maken de appartementen aantrekkelijk om in te wonen.

Livingstone Park
Op de locatie van het voormalig verpleeghuis Bloemendaal worden door Janssen de Jong ook 41 koopwoningen gerealiseerd. Deze bestaan uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Zie voor meer informatie www.bloemendaalseweggouda.nl.

Heeft u interesse in een woning?
Dan adviseren wij u om u alvast in te schrijven op WoningNet en een profiel aan te maken voor de regio Midden-Holland. Na het krijgen van de omgevingsvergunning wordt duidelijk wanneer we starten met de verhuur op WoningNet. Houd dus WoningNet en onze website goed in de gaten.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.