Parckweide

Projecttype Nieuwbouwproject
Woningtype Appartementen en eengezinswoningen
Aantal 32 appartementen, 17 eengezinswoningen
Projectstatus In uitvoering
Projectleider Jan Wildschut
Start bouw Januari 2023
Verwachte start verhuur

Eengezinswoningen: verhuurd
Appartmenten: verhuurd

Verwachte oplevering

Eengezinswoningen: Q1 2024
Appartementen: zomer 2024

In de uitbreidingswijk ‘Weideveld’ aan de oostkant van Bodegraven worden voor Mozaïek Wonen 17 eengezinswoningen en een appartementengebouw gerealiseerd. Het appartementengebouw bestaat uit 32 woningen van ongeveer 70 m² woonoppervlak. De eengezinswoningen zijn compacte vierkamerwoningen van ongeveer 95 m² met een tuin. De bouw is gestart in december 2022. De eengezinswoningen worden in het eerste kwartaal van 2024 opgeleverd en de appartementen volgen halverwege 2024.

Praktische zaken
Het woongebouw bestaat uit zes verdiepingen. Zes van de 32 woningen zijn tweekamerappartementen. De overige 26 woningen zijn driekamerwoningen en worden levensloopbestendig gebouwd: brede deuren, ruime badkamer en zonder drempels. De woningen hebben allemaal een eigen buitenruimte. Ook komt er in het gebouw een lift.  

Alle woningen en appartementen worden gasloos en energiezuinig. Dat betekent dat er elektrisch wordt gekookt (bij voorkeur via een zuinige inductiekookplaat) en dat de vloerverwarming en het warme water worden verzorgd door een warmtepomp. Elke woning krijgt een eigen warmtepomp.

Plattegronden
Via onderstaande links kunt u de plattegronden van de appartementen en eengezinswoningen bekijken.
- Plattegrond tweekamerappartement
- Plattegrond driekamerappartement
- Plattegrond hoekwoning
- Plattegrond tussenwoning