VVM locatie 't Lage, Moordrecht

Projecttype Nieuwbouwproject
Woningtype

Appartementen en meergezinswoningen

Aantal

10 eengezinswoningen en 27 meergezinswoningen

Projectstatus

In voorbereiding

Projectnummer

PROJ-059

Projectleider

Dico Dullemond

Medewerker sociaal beheer

n.t.b.

Opzichter

Bjarne van Mourik

Start bouw

Begin 2023

Verwachte oplevering Eind 2024

Dit project is een ontwikkeling van vrijkomende sportveldenlocatie van de Voetbal Vereniging Moordrecht (VVM). Na de realisatie nieuw sportpark aan ’t Ambacht wordt deze locatie ontwikkeld. Op de vrijkomende locatie worden 78 woningen en appartementen gebouwd, waarvan 37 sociale huurwoningen.

De nieuwe woningen passen in onze portefeuillestrategie en vormen een permanente uitbreiding van de voorraad, bij oplevering worden de woningen in eerste instantie gereserveerd voor de huishoudens die door de sloop/ nieuwbouw van de 50-er jaren wijk worden geherhuisvest.

Interesse?
Heeft u interesse in een woning? Dan adviseren wij u om u alvast in te schrijven op WoningNet en een profiel aan te maken voor de regio Midden-Holland. De kosten zijn eenmalig €23,-. Ongeveer drie maanden voor de oplevering van de woningen starten we met de toewijzing van de woningen. Dan plaatsen we de woningen op WoningNet. U moet dan zelf reageren op één van de woningen. Houd dus WoningNet goed in de gaten.

Op de hoogte
Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van dit nieuwbouwproject? Mail dan uw naam en adres naar info@mozaiekwonen.nl. Dan houden we u op de hoogte. Let op! Dit betekent niet dat u in aanmerking komt voor een woning. U moet nog steeds zelf reageren via WoningNet.