Ik ben huurder
Lees voor
Ik ben 
Huurder
Trots Op je Buurt Fonds

Heeft u een idee om zelf of met uw buren de leefbaarheid in uw wooncomplex of -omgeving te verbeteren? Laat het ons weten. Huurders die zelf aan de slag gaan kunnen we ondersteunen bij het realiseren van het idee. Voor een eventuele beperkte financiële bijdrage heeft Mozaïek Wonen het Trots Op je Buurt Fonds.

Huurders die zelf actief aan de slag gaan om de leefbaarheid in de straat, flat of buurt te verbeteren, kunnen we ondersteunen. Bijvoorbeeld door middel van onze eigen ervaring en kennis of we brengen u in contact met andere partijen, zoals gemeente, wijkteam en politie. 

Hoe werkt het?
Heeft u een idee om zelf of met uw buren de leefbaarheid in uw wooncomplex of -omgeving te verbeteren? laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Formulier trots op je Buurt Fonds

Kies een plaats*
Bodegraven
Gouda
Moordrecht
Nieuwerbrug
Omschrijving over het idee / de activiteit


Let erop dat u wel een idee indient namens meerdere personen: een aantal actieve bewoners of bewonerscommissie. We willen ook graag weten wat de inbreng - geld of helpende handen- is van de bewoners. U kunt ook schriftelijk een aanvraag doen. Vanzelfsprekend krijgt u zo spoedig mogelijk bericht of en hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van het idee.

Voorbeelden
Bekijk hier een mooi boekje met voorbeelden.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.