Lees voor

Uw Privacy​

Als u contact heeft met Mozaïek Wonen, legt Mozaïek Wonen een aantal gegevens van u vast. Hier leggen wij beknopt uit hoe wij met uw gegevens omgaan. Deze uitleg gelden voor alle klanten van Mozaïek Wonen en/of gebruikers van producten, diensten en de website van Mozaïek. De volledige beschrijving kunt u vinden in het Privacyreglement van Mozaïek Wonen. Dit Privacyreglement wordt af en toe vernieuwd. Wij raden u aan deze pagina regelmatig te bekijken. Dan leest u of er iets veranderd is.

Wanneer legt Mozaïek Wonen gegevens van u vast?

Wij leggen gegevens van u vast, als u een woning zoekt of woning van ons huurt, maar ook als u onze website bezoekt. Hoe komt Mozaïek Wonen aan uw gegevens?

  • U heeft zich ingeschreven als woningzoekende voor de regio Midden-Holland via www.woningnet.nl;
  • U bent huurder van Mozaïek Wonen;
  • U heeft gegevens ingevuld op de website van Mozaïek Wonen;
  • U heeft een account aangemaakt op het huurdersportaal MIJN Mozaiek.

Welke gegevens kan Mozaïek Wonen vastleggen?

Mozaïek Wonen kan gegevens van u vastleggen zoals uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer(s), inkomensgegevens en bankrekeningnummer. Daarnaast kan het gaan om:

  • Inloggegevens die u geeft wanneer u zich aanmeldt bij MIJN Mozaïek;
  • Surf- en klik-gegevens als u een website van Mozaïek Wonen bezoekt.

Wanneer u lid wilt worden van de huurdersvereniging en/of Vierstroom leggen wij dit vast in onze administratie. Wij innen de contributie voor de huurdersvereniging en/of Vierstroom. Uw persoonsgegevens, naam, adres en woonplaats worden minimaal 1 x per jaar afgestemd met de huurdersvereniging en/of Vierstroom.

Inzagerecht

Als klant heeft u het recht om uw gegevens in te zien. U kunt daarom bij ons opvragen welke gegevens wij van u hebben. En waarvoor wij uw gegevens gebruiken. Als u dit wilt kunt u hiervoor een aanvraag doen via info@mozaiekwonen.nl.

Datalek melden

De Algemene Verordening Gegevensbescherming, de AVG, kent een meldplicht voor datalekken. U kunt een inbreuk op de beveiliging van persoonsgegevens binnen 24 uur melden via onderstaand formulier. Wanneer u vragen heeft over dit formulier, stuur dan een e-mail naar privacy@mozaiekwonen.nl.

Incident
Aard van inbreuk
Omschrijf de groep mensen van wie persoonsgegevens betrokken zijn bij de inbreuk
Heeft de inbreuk (ook) betrekking op personen in andere EU-landen naast Nederland?
Contactgegevens

Versturen
Zivver

Mozaïek Wonen gebruikt Zivver voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie

Vanaf 10 mei 2021 gebruiken wij Zivver om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. Hierdoor garanderen wij dat wij deze gevoelige informatie met de modernste beveiliging versturen, en dat niemand anders dan u de inhoud van de e-mail kan lezen.

Hoe opent u een bericht dat via Zivver verstuurd is?
Hebt u een e-mail ontvangen van Mozaïek Wonen via Zivver? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst 'Klik voor bericht' te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Hier moet u een toegangscode of sms-code invoeren (zie hieronder). In deze filmpjes ziet u hoe iemand zonder Zivver-account een bericht ontvangt en leest.

Bericht openen met toegangscode
U heeft een beveiligd bericht ontvangen. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. De afzender heeft daarom een toegangscode aan u doorgegeven, via de post, telefonisch of persoonlijk. Klik op "Klik voor bericht" en vul deze toegangscode in. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres telefoonnummer aan ons door
Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. U kunt uw gegevens aanpassen in Mijn Mozaïek. Lukt dit niet? Neem dan contact op met het woonservicepunt via info@mozaiekwonen.nl, of bel naar 0182 - 69 29 69.

Meer over Zivver
Met Zivver kun je veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. Zivver versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die u veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via Zivver, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet. Daarnaast voorkomt Zivver met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Vragen
Hebt u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of hebt u vragen over Zivver? Neem dan contact op met het woonservicepunt via info@mozaiekwonen.nl, of bel naar 0182 - 69 29 69.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.