Ik ben huurder
Lees voor
Ik ben 
Huurder
​Online huurderspanel

Mozaïek Wonen vindt het belangrijk om te zorgen voor voldoende betaalbare duurzame sociale huurwoningen en wil haar dienstverlening blijven verbeteren zodat u prettig woont in uw woning en woonomgeving. Daarom hoort Mozaïek Wonen graag de mening van haar huurders bij de voorbereiding en uitvoering van beleid. Het externe bedrijf KCM zet iedere maand vragenlijsten voor ons uit, waarin onze dienstverlening gemeten wordt. Graag willen we ook over andere onderwerpen uw mening weten, zoals bijvoorbeeld over uw woning, uw woonomgeving en de beschikbaarheid en betaalbaarheid van ons woningaanbod.

Panelleden gevraagd
Wij willen u daarom vragen of u deel wilt nemen aan ons online huurderspanel. Als u zich aanmeldt als lid van het panel, krijgt u een aantal keer per jaar (maximaal vier keer per jaar) een e-mail met daarin een uitnodiging voor het invullen van een digitale vragenlijst. U kunt dan zelf kiezen of u mee wilt doen. Uiteraard is uw anonimiteit in het onderzoek gegarandeerd. Er wordt vertrouwelijk omgegaan met de antwoorden die u geeft. Ook kunt u altijd aangeven dat u wilt stoppen als panellid.

De resultaten van ieder onderzoek  worden gepubliceerd op de website. Als u met ons mee wilt denken kunt u zich per e-mail aanmelden via onderzoek@mozaiekwonen.nl. U kunt dan ook direct aangeven voor welke onderwerpen wij u mogen benaderen. 

Aanmelden
U kunt u hier per e-mail aanmelden voor het online huurderspanel. Alvast hartelijk dank voor uw reactie!Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.