Uw huur

De huur voor de komende maand moet uiterlijk op de 1e dag van de maand op onze rekening zijn bijgeschreven. Veranderingen in het huurbedrag (waarvan u uiteraard bericht krijgt) worden automatisch aangepast wanneer u betaalt per automatische incasso. U hoeft dan zelf niets te doen.

Automatische incasso
Mozaïek Wonen adviseert automatische incasso van de huur. Zo wordt op de 1e werkdag van elke maand het juiste bedrag afgeschreven. Bent u het niet eens met een afschrijving? Dan kunt u ‘storneren’. In gewoon Nederlands: de bank is dan verplicht het bedrag meteen terug te storten op uw rekening.

Heeft u nog geen automatische incasso?
Dan kunt u uw betaalwijze aanpassen via MIJN Mozaïek.

AcceptEmail
Mozaïek Wonen maakt gebruik van AcceptEmail. Dit is een digitale acceptgiro die u rechtstreeks van Mozaïek Wonen ontvangt, gewoon in uw eigen e-mail inbox. Met AcceptEmail kunt u snel, veilig en gemakkelijk – met slechts een paar muisklikken - uw huur of huurachterstand betalen. Vanaf uw laptop, tablet of zelfs via uw smartphone.

U hoeft geen betaalgegevens zoals IBAN en betaalkenmerk meer in te typen. Dat scheelt u tijd en moeite en u kunt zich niet vergissen bij de betaling. Bovendien ziet u direct dat uw betaling bij Mozaïek Wonen goed is ontvangen. U herkent een AcceptEmail aan het betaalstrookje bovenin de mail.

Het bankrekeningnummer van Mozaïek Wonen is NL56RABO 0116925175.

Toch telebankieren

Maakt u tóch liever zelf de huur over met telebankieren?
Zorg dan in ieder geval dat u:

  • tijdig het juiste bedrag overmaakt;
  • de naam van de huurder vermeldt;
  • het klantnummer (HM-nummer) vermeldt;
  • aangeeft wat voor betaling het betreft (huur of servicekosten of andere betalingen).

    Zo voorkomt u onnodige aanmaningen en betalingsachterstanden.

MIJN Mozaïek
U kunt via het huurdersportaal MIJN Mozaïek uw huurprijs inzien, eventueel uw betaalwijze aanpassen en de huur betalen.