Ik ben huurder

Lees voor
Ik ben 
Huurder

De huur voor de komende maand moet uiterlijk op de 1e dag van de maand op onze rekening zijn bijgeschreven. Veranderingen in het huurbedrag (waarvan u uiteraard bericht krijgt) worden automatisch aangepast wanneer u betaalt per automatische incasso. U hoeft dan zelf niets te doen.

Automatische incasso

Mozaïek Wonen adviseert automatische incasso van de huur. Zo wordt op de 1e werkdag van elke maand het juiste bedrag afgeschreven. Bent u het niet eens met een afschrijving? Dan kunt u ‘storneren’. In gewoon Nederlands: de bank is dan verplicht het bedrag meteen terug te storten op uw rekening.

Heeft u nog geen automatische incasso?
Dan kunt u uw betaalwijze aanpassen via MIJN Mozaïek.

AcceptEmail

Mozaïek Wonen maakt gebruik van AcceptEmail. Dit is een digitale acceptgiro die u rechtstreeks van Mozaïek Wonen ontvangt, gewoon in uw eigen e-mail inbox. Met AcceptEmail kunt u snel, veilig en gemakkelijk – met slechts een paar muisklikken - uw huur of huurachterstand betalen. Vanaf uw laptop, tablet of zelfs via uw smartphone. U hoeft geen betaalgegevens zoals IBAN en betaalkenmerk meer in te typen. Dat scheelt u tijd en moeite en u kunt zich niet vergissen bij de betaling. Bovendien ziet u direct dat uw betaling bij Mozaïek Wonen goed is ontvangen. U herkent een AcceptEmail aan het betaalstrookje bovenin de mail.

Telebankieren

Maakt u tóch liever zelf de huur over met telebankieren?
Zorg dan in ieder geval dat u:

  • tijdig het juiste bedrag overmaakt;
  • de naam van de huurder vermeldt;
  • het klantnummer (HM-nummer) vermeldt;
  • aangeeft wat voor betaling het betreft (huur of servicekosten of andere betalingen).

Zo voorkomt u onnodige aanmaningen en betalingsachterstanden.

MIJN Mozaïek

U kunt via het huurdersportaal MIJN Mozaïek uw huurprijs inzien, eventueel uw betaalwijze aanpassen en de huur betalen. 


Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.