Ik zoek een woning
Lees voor
Ik zoek
Een woning

Naast de reguliere verhuur van woningen, heeft Mozaïek Wonen ook een aantal bijzondere panden in de verhuur of verkoop.

Zorgwoningen
Mozaïek Wonen zorgt enerzijds voor levensloopbestendige woningen waar huurders zo lang mogelijk kunnen blijven wonen. Anderzijds heeft Mozaïek Wonen ook ruim 200 zorgwoningen, die we verhuren aan 11 zorgorganisaties. Mozaïek Wonen levert daar niet de zorg. Dan doen onze samenwerkingspartners: zorgverleners als de Gemiva-SVG Groep, ASVZ en Zorgpartners Midden-Holland.

Zorgwoningen van Mozaïek Wonen 

Zorgwoningen van Mozaïek Wonen waar mensen met een verstandelijke beperking begeleid wonen:
Het Baken in Gouda
De Parel in Bodegraven

Westeinde in Moordrecht (gemeente Zuidplas)
Het Olympiadehuis Gouda

Bent u op zoek naar andere zorgwoningen, kijk dan op informatiegids Nederland. U kunt dan bijvoorbeeld zoeken op 'begeleid wonen'.

Daarnaast heeft Mozaïek Wonen ook bijzonder huisvesting voor crisisopvang en dak- en thuislozen. Aanmelden voor woonruimte gaat via het Leger des Heils

.


Bedrijfsruimte
Heeft u interesse in het huren van een bedrijfsruimte? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Formulier bedrijfsruimte

Belangstelling voor huur van
Voorkeur met betrekking tot omgeving:
Voorkeur met betrekking tot de te huren ruimte:


Maatschappelijk Vastgoed
Mozaïek Wonen doet meer dan het bouwen, verhuren en onderhouden van betaalbare huurwoningen.

Om de leefbaarheid van een buurt te verbeteren beheert Mozaïek in beperkte mate maatschappelijk vastgoed. Hierbij kunt u denken aan het Ontmoetingscentrum de Walvis en Gezondheidscentrum in Korte Akkeren Gouda (voormalige Sacramentskerk), het sociaal pension Domus / Huis en Haard aan de Goudse Livingstonelaan, ontmoetingsruimte De Ring op het Olympiadeplein Gouda en buurtverenigingen.


Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.