​Sociale huurwoning

Sociale huurwoningen die per direct of regelmatig te huur zijn:

De Lange van Wijngaardenstraat 28

€ 677,14

Gouda - Wijk 06 Kort Haarlem - 3 kamers

Per direct beschikbaar:

https://www.woningnetregiomiddenholland.nl/Eenheiddetails/59882/11

Seniorenwoning, voor woningzoekenden van 55 jaar of ouder.

Deze seniorenwoning ligt vlak naast het historische centrum van Gouda met alle voorzieningen in de buurt. Centraal station Gouda ligt op een korte loopafstand van de woning. De huurprijs is inclusief stook- en warm en koud water voorschot.

Geschikt voor mindervaliden en rolstoel toe- en doorgankelijk. Woningzoekenden met een CIZ indicatie hebben voorrang.

Indeling woning: er zijn 2 slaapkamers en een ruime woonkamer. Er is een open keuken. Ruime badkamer met aanwezigheid van een toiletpot. Woning heeft geen balkon er is wel een gezamenlijke buitenruimte in het complex.

Houdt u er rekening mee dat tijdens het tekenen van het contract ingelogd moet worden op de website van de Belastingdienst. Dit doen we met uw inloggegevens van uw DigiD. Deze moet u dan bij u hebben.

Interesse? Neem dan contact op met de verhuurmakelaar van Mozaïek Wonen.


Fokuswoningen regelmatig te huur in Gouda
Fokuswoningen zijn bestemd voor mensen met een lichamelijke beperking, die onafhankelijk en zelfstandig willen wonen. Stichting Fokus regelt de toewijzing.

Om voor een Fokuswoning in aanmerking te komen, moet u op de wachtlijst bij Fokus geregistreerd staan en voldoen aan de voor hun geldende voorwaarden. Fokus kent geen leeftijdsgrens voor de wachtlijst, maar om daadwerkelijk een Fokuswoning toegewezen te krijgen dient u minimaal 18 jaar oud te zijn. U kunt samen met uw partner, gezin en/of huisdieren een Fokuswoning betrekken.

De huurprijzen voor deze woningen zijn vanaf ca. € 600,- per maand.

Heeft u interesse?
Mail of bel naar Mozaïek Wonen via  info@mozaiekwonen.nl of (0182) 69 29 69.