​Sociale huurwoning

Sociale huurwoningen die per direct ter huur zijn:

Savelberghof in Gouda
Ruime appartementen aan de Savelberghof in Gouda. Doelgroep: senioren vanaf 55 jaar. Huurprijs vanaf € 670,- exclusief servicekosten en exclusief parking van € 75,00 per maand (verplichte afname, meeste appartementen hebben een parkeerplaats). Desgewenst is thuiszorg ‘om de hoek’ beschikbaar. Openbaar vervoer en winkels op loopafstand en in de buurt van het prachtige natuurgebied ‘Reeuwijkse Plassen’. 

Fokuswoningen regelmatig te huur in Gouda

Fokuswoningen zijn bestemd voor mensen met een lichamelijke beperking, die onafhankelijk en zelfstandig willen wonen. Stichting Fokus regelt de toewijzing.

Om voor een Fokuswoning in aanmerking te komen, moet u op de wachtlijst bij Fokus geregistreerd staan en voldoen aan de voor hun geldende voorwaarden. Fokus kent geen leeftijdsgrens voor de wachtlijst, maar om daadwerkelijk een Fokuswoning toegewezen te krijgen dient u minimaal 18 jaar oud te zijn. U kunt samen met uw partner, gezin en/of huisdieren een Fokuswoning betrekken.

De huurprijzen voor deze woningen liggen tussen € 590,- en € 620,- per maand.

Vernieuwde seniorenwoningen Rijngaarde in Bodegraven
Wilt u als senior zelfstandig blijven wonen in een woning en omgeving waar u zich veilig voelt, waar u hulp kunt krijgen wanneer dat nodig is en waar activiteiten worden georganiseerd? Dan is wonen in het seniorencomplex Rijngaarde in Bodegraven iets voor u.

Het wooncomplex is verbonden aan het dienstencentrum van de Stichting SAM. In het complex zijn verschillende voorzieningen aanwezig, zoals gezondheidsdiensten en een informatieloket voor wonen, zorg en welzijn. Heeft u een vraag over het krijgen van thuiszorg, of zoekt u iemand die voor u een klusje doet of de boodschappen kan doen? Bij het informatieloket kunnen ze u verder helpen bij het vinden van een oplossing. Daarnaast vinden er in het dienstencentrum allerlei activiteiten plaats. De bus van “Vervoer van deur tot deur” heeft zijn balie in Rijngaarde.

De huurprijs van deze seniorenwoningen is circa € 440,- per maand, exclusief servicekosten. De woningen zijn bedoeld voor 55-plussers; lift is aanwezig; huishoudens met een inkomen tot € 36.165,- hebben voorrang.

Oranjehof in Bodegraven
In het rustig gelegen appartementengebouw Oranjehof zijn tweekamerwoningen te huur. De huurprijs is circa € 400,- per maand, exclusief servicekosten. De woningen hebben een eigen cv-ketel. De woningen zijn bedoeld voor 55-plussers; lift is aanwezig; huishoudens met een inkomen tot € 36.165,- hebben voorrang.

Heeft u interesse?

Mail of bel naar Mozaïek Wonen via  info@mozaiekwonen.nl of (0182) 69 29 69.