Ik ben huurder
Lees voor
Over 
Ons
Krant van Mozaïek
Blijft u graag op de hoogte van als ons nieuws? Meld u aan via de onderstaande knop, en ontvang de Krant van Mozaïek in uw mailbox.

Aanmelden

Groen en veilig wonen: in de Krant van Mozaïek staan tips voor een groener balkon, wie je wel en niet binnen moet laten in het complex en een interview met onze sociaal beheerder Tessa Brouwer. 

WERKEN BIJ... Dit keer een krant die boordevol verhalen staat van medewerkers van Mozaïek Wonen. Een team dat met veel enthousiasme klaarstaat voor onze huurders. Meer weten? Lees dan de Krant van Mozaïek of bekijk de vacature pagina.

De nieuwe Krant van Mozaïek is uit! In de spotlight staan onze nieuwbouwprojecten: De Koploper (Gouda), Parckweide (Bodegraven) en de Jaren 50 wijk (Moordrecht). Directeur-bestuurder Anne ter Steege is trots op de ruim 400 nieuwe woningen die we dit jaar gaan bouwen.

De nieuwe Krant van Mozaïek is uit! In deze editie richten we ons volledig op ons Koersplan 'Samen werken aan sterke wijken'. Directeur-bestuurder Anne ter Steege vertelt hoe we samen bouwen aan sterke wijken en dat samen werken met partners en huurders belangrijk is. Een infographic van het koersplan maakt in één oogopslag duidelijk wat de doelen zijn van Mozaïek Wonen. 

De nieuwe Krant van Mozaïek is er weer! In deze editie leest u het verhaal van een trouwe Moordrechtse, tips voor een vocht- en schimmelvrij huis én het belang van goed ventileren. Wist u dat november het beste seizoen is om met uw tuin aan de slag te gaan? En als laatste gaat de column van Anne in op hoe een glimlach goud waard is. Benieuwd? Lees het in de Krant van Mozaïek.

In deze editie stellen we u voor aan een nieuwe functie: wijkbeheerder, vertellen we u meer over hulp bij verhuizen én Anne bespreekt het leven in leefbare wijken in haar column.

De Krant van Mozaïek staat weer voor u klaar! In deze editie is een bewoner aan het woord die al 52 jaar bij Mozaïek Wonen huurt, we geven tips voor een groenere tuin én Anne bespreekt het doorverhuizen in haar column.

De Krant van Mozaïek staat weer voor u klaar! Deze editie vertellen we waarom het zo leuk is om bij Mozaïek Wonen te werken. Onze medewerkers zijn aan het woord en de vacatures komen voorbij. We sluiten af met de column van Anne: ‘Bij Mozaïek Wonen, werken we samen met u’.

De Krant van Mozaïek staat weer voor u klaar! In deze editie vertellen we meer over het wonen in een proefwoning, hoe het zit met de huurverhoging en huurverlaging en leest u in de column van Anne hoe we bouwen voor de toekomst.

De Krant van Mozaïek staat weer voor u klaar. In deze editie vertellen we meer over waar we aan bouwen, zetten we twee samenwerkingen in het zonnetje en leest u een passende column van Anne: ‘Mozaïek Wonen bouwt door’.

De Krant van Mozaïek staat weer voor u klaar! Deze editie staat in het teken van de arbeidsmarkt. Wat maakt Mozaïek Wonen een aantrekkelijke werkgever? En hoe denken onze medewerkers daarover? We delen de ervaringen van een aantal collega’s en Anne staat in haar column stil bij het ‘aantrekkelijk werkgeverschap’

De Krant van Mozaïek staat weer voor u klaar! In deze editie delen we een aantal tips over energie besparen, het belang van ventileren en hoe je een energiecoach in kan zetten. Anne sluit daarop aan met de column ‘Onderhoud en isoleren’. Lees er alles over in onze krant.

De Krant van Mozaïek staat weer voor u klaar! In deze editie vertellen we over een leuke actie tijdens Burendag, de viering van ons 110 jarig bestaan en leest u in de column van Anne het belang van onderling contact. En wist u dat u een reparatieverzoek nu ook direct op onze website kunt aanmelden? Lees er alles over in onze krant.

De krant van Mozaïek staat weer voor u klaar! Een bewoner vertelt hoe u een vakantiegevoel in eigen tuin kan creëren, delen we een aantal tips over ventileren en leest u de eerste column van onze nieuwe directeur!

De Krant van Mozaïek staat weer voor u klaar! We vertellen u meer over energiecoaches en wat ze voor u kunnen betekenen, leest u wanneer u hulp kunt krijgen met de energieprijzen en deelt Ron de Haas zijn allerlaatste column. 

De Krant van Mozaïek staat weer voor u klaar! Een groene Krant van Mozaïek deze keer! In dit nummer krijgt u tips om uw tuin te vergroenen, komt tuinambassadeur Christa aan het woord én vertellen we de voordelen van een groene tuin. Daarnaast is ‘reparatieverzoek melden zonder inlog’ geïntroduceerd. U hoeft alleen nog uw postcode en huisnummer in te vullen. Hoe makkelijk! Lees er meer over in onze Krant.

In dit nummer staan onze prachtige nieuwbouwprojecten in de spotlight. We bouwen veel en voor iedere portemonnee. Tot en met 2023 staat de bouw en ontwikkeling van ruim 580 nieuwe woningen op de planning. Benieuwd naar waar deze woningen komen, hoe ze eruit komen te zien of waarom we nieuwe woningen bouwen? Dit en meer leest u nu in onze Krant.

In dit nummer staat ons Ondernemingsplan ‘Hart voor Huurders in de schijnwerper. In dit plan omschrijven we onze volkshuisvestelijke ambities voor de komende twee jaar. Ook maakt u kennis met de Raad van Commissarissen (RvC). Wat doet een RvC nou eigenlijk? Dit en meer leest u in onze Krant.

In dit nummer vertellen wij u meer over het werken in de corporatiewereld. Het imago van de woningcorporatie verdient namelijk meer credits, we zijn tenslotte met mooie dingen bezig: het bouwen en onderhouden van huizen waar mensen met een smalle beurs prettig kunnen wonen! Lees er meer over in onze krant.

In dit nummer vertelt een bewoner hoe het is om al bijna 50 jaar in een van onze woningen te wonen, vertellen we meer klussen en verbouwen én de column van Ron de Haas: ‘Vermindering verhuurdersheffing’. 

In dit nummer vieren we het 25 jarig bestaan van buurtbemiddeling, vertellen we meer over het onderhoud van bomen in uw tuin én de column van Ron de Haas: ‘Ken uw buren!’. 

In dit nummer vertellen we meer over hoe u verkoeling kunt creëren door uw tuin te vergroenen, wat u kunt doen bij burenoverlast en natuurlijk de column van Ron de Haas: ‘Jonge woningzoekende komt steeds meer in de knel’.

In dit nummer vertellen we meer over de verdeling van onze sociale huurwoningen en leest u hoe u de ‘Groene bon’ ter waarde van €75,- kunt krijgen!

In dit nummer vertelt Wim hoe hij geld bespaart met duurzame oplossingen, vertellen we meer over de huurbevriezing en verlaging en Ron de Haas gaat met zijn column in op ‘Nieuw kabinet, nieuwe kansen?’.

In dit nummer leest u over ons project ‘SROI’, vertellen we meer over onze nieuwe woonwijzer en hoe u ons kunt helpen met onze dienstverlening. En natuurlijk de column van Ron de Haas, ‘Niet te groot en niet te klein’.

In dit nummer vertellen we hoe we aan ons geld komen en waar we dit aan uitgeven & vertelt Ron de Haas in zijn column over nieuwbouw-woningen.

In deze laatste editie van 2020 vertellen we meer over duurzaamheid. We zijn een proef gestart met infraroodpanelen, we werken steeds vaker met warmtepompen en we laten andere innovaties zien in onze duurzaamheidsfilmpjes. En natuurlijk de column van Ron de Haas: ‘Op naar gasloze woningen’! 

In dit nummer leest u over onze afdeling vastgoedontwikkeling en duurzame nieuwbouwprojecten, het nieuwe huurderspaspoort ‘Qii’, onze nieuwe ontvangsthal en de column van Ron de Haas ‘Bouwen, bouwen, bouwen’!

In dit nummer leest u tips over het ophogen van uw tuin, hoe onze woningen worden toegewezen, de nieuwe Gouda App en de column van Ron de Haas ‘Nog steeds verhuurdersheffing betalen’! 

Sociale huurwoning
Sociale huurwoningen die per direct of regelmatig te huur zijn:

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.