Ik ben huurder
Lees voor
Over 
Ons
Persberichten

Mozaïek Wonen en ontwikkelende bouwer Trebbe realiseren in Westergouwe in Gouda een nieuw appartementencomplex met 46 sociale huurwoningen. Op 11 april werd de eerste paal symbolisch geslagen door wethouder Jan Kees Oppelaar, Anne ter Steege, directeur-bestuurder Mozaïek Wonen en Arjan Hogenboom, directeur bij Trebbe door het planten van Heideplantjes. 

Zorgorganisatie Ipse de Bruggen gaat 32 woningen huren van woningcorporatie Mozaïek Wonen in het appartementengebouw ‘De Koploper’. Op 24 maart is de handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst. Mozaïek Wonen bouwt ‘De Koploper’ in de Spoorzone aan de Burgemeester Jamessingel in Gouda.

Woningcorporaties Mozaïek Wonen en Woonpartners Midden-Holland werken samen op een mooie locatie aan betaalbare sociale huurappartementen. De werkzaamheden zijn in volle gang voor de bouw van de 67 appartementen op de vroegere schoollocatie bij de entree van Korte Akkeren. Maandag 7 maart was er een feestelijke bijeenkomst.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.