Over ons
Lees voor
Over 
Ons

Mozaïek Wonen bestaat uit verschillende afdelingen. Elke afdeling heeft zijn eigen specialiteit. Natuurlijk moet er ook op gelet worden dat alle afdelingen hun werk goed doen. Daarom zijn er binnen Mozaïek Wonen ook een directie en bestuurder om hierop toe te zien. Bovendien houdt de onafhankelijke Raad van Commissarissen de werkzaamheden van de organisatie als geheel in de gaten. 

Organigram
Een schematisch overzicht van de afdelingen en uitvoerende organen van Mozaïek Wonen vind je in ons organigram.

Wie is het bestuur?
De directeur-bestuurder van Mozaïek Wonen leidt de organisatie. Dit is vanaf 1 juni 2022 Anne ter Steege. Voorheen werkte ze bij Vierstroom Hulp Thuis en Vierschoon, eveneens als directeur-bestuurder. Met deze ervaring op zak zal ze Mozaïek Wonen gaan versterken. 

De taken van de directeur-bestuurder zijn o.a. bestuursbesluiten nemen met de directie en om bestuurlijk overleg te voeren met gemeente, huurdersorganisatie en andere belanghebbenden. Bovendien is de directeur-bestuurder de zichtbare vertegenwoordiger van Mozaïek Wonen. 

Anne ter Steege Mozaiek Wonen 4 vierkant

Raad van Commissarissen
Net als iedere woningcorporatie, heeft Mozaïek Wonen een Raad van Commissarissen (RvC). Deze bewaakt het functioneren van de directeur-bestuurder, ziet erop toe dat de maatschappelijke doelstellingen gerealiseerd worden en houdt het reilen en zeilen binnen Mozaïek Wonen in de gaten. De RvC van Mozaïek wonen bestaat uit zes onafhankelijke personen. Deze worden gekozen op basis van kennis en ervaring op verschillende gebieden. Hieronder zie je onze RvC.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.