Ik ben huurder

Lees voor
Over 
Ons

Nieuwsberichten

100 jaar Josephbuurt

27-6-2022

De Josephbuurt in Gouda bestaat 100 jaar. Zaterdag hebben we dat gevierd met bewoners en oud-bewoners met een buurtfeest. Het was erg gezellig. 

Rookmelders

14-6-2022

De overheid stelt het verplicht om in iedere woning in Nederland rookmelders op te hangen. Bij brand vallen de meeste slachtoffers door het inademen van rook. Daarom is het uitrusten van uw woning met voldoende rookmelders belangrijk.

Hevige regenval

19-05-2022

Na de hevige regenval krijgen we nog steeds veel telefoontjes over schades. We doen ons uiterste best om alle spoedzaken zo snel als mogelijk op te pakken. 

Verhoging glasfonds

18-05-2022

Bijna alle huurders van Mozaïek Wonen zijn aangesloten bij het glasfonds. Zij betalen hiervoor een kleine maandelijkse bijdrage via de servicekosten. Gebroken ruiten worden daarmee kosteloos door Mozaïek Wonen vervangen. De maandelijkse bijdrage wordt per 1juli 2022 verhoogd naar € 1,40. 

Storm

08 - 03 - 2022

Na de stormen van een paar weken geleden doen de aannemers hun uiterste best om alle meldingen zo snel als mogelijk af te handelen. 

Glasvezelnetwerk

30-6-2021

KPN NetwerkNL is al enige tijd bezig met de aanleg van een glasvezelnetwerk in Gouda in de wijken Bloemendaal, Plaswijck en Goverwelle. Huurders van Mozaïek Wonen die in een flat of appartement wonen, hebben een brief gekregen.

De Groene Bon

14-6-2021

Heeft u nog oude gloeilampen in plaats van LED lampen? Heeft u last van tocht? Staat uw verwarming hoger dan 20 graden? Dan kunt u zeker nog energie en dus ook geld besparen. De gemeente Gouda helpt u daar graag bij.

Operatie Steenbreek 2021

8-3-2021

Ruil uw stoeptegel in voor een vaste plant! - De lente komt eraan, en dat betekent: de tuin in! Vindt u het ook belangrijk dat Goudse tuinen groener worden? Doe dan mee!

Kies voor wonen

26-2-2021

Ruil uw stoeptegel in voor een vaste plant! - De lente komt eraan, en dat betekent: de tuin in! Vindt u het ook belangrijk dat Goudse tuinen groener worden? Doe dan mee!

Nieuwe woonwijzer 2021

1-2-2021

We hebben onze Woonwijzer vernieuwd. In de Woonwijzer vind je gebruiksregels, onderhoudstips, klus- en onderhoudstabellen en geven we antwoord op veelgestelde vragen.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.